Starity

Julia Roberts nem mondana igent az Amerikai Horror Storyra

2015. november 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julia Roberts ugyan szoros barátságot ápol Ryan Murphy társrendezővel, ám saját bevallása szerint még az ő kedvéért sem vállalna be egy szerepet az Amerikai Horror Storyban.

hirdetés

Barátság ide vagy oda, nincs az a pénz, amiért Julia Roberts elvállalna egy szerepet a népszerű horrorban, ugyanis olyan félős, hogy megnézni is képtelen az ötödik szériáját élő sorozatot, nemhogy szerepelni benne!  

Még a reklámokon sem vagyok túl. Nagyon félős típus vagyok. Emlékeztek még az első Amerikai Horror Story-poszterre? Azt mondtam Ryannek akkoriban: Az ördög vigyen el! Éppen egy közlekedési lámpánál álltam meg, amikor felnéztem, és megláttam egy hirdetőtáblán. Félelemmel töltött el. Azt gondoltam, mégis mi ez? Mi folyik itt? Mit műveltél?

– elevenítette fel első, a sorozattal kapcsolatos élményét a sznésznő, így aligha meglepő, hogy nem kért többet az általa rettegetett szériából, melynek egyik visszatérő főszereplője éppen unokahúga, Emma Roberts.

Igyekszem támogatni az én Emmámat, de nem szeretem a sorozatot

– vallotta Julia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek