Starity

Béres Alexandra elárulta, mi a jó házasság titka

2015. november 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valakinek adhatunk a tanácsára a házassággal kapcsolatban, az Béres Alexandra, hiszen 19 éve él boldog házasságban.

hirdetés

Sajnos manapság már kevés kapcsolat állja ki az idők próbáját, még a sztárvilágban is, ám szerencsére Béres Alexandra a kivételek közzé tartozik, hiszen közel két évtizede él házasságban férjével, Barna Krisztiánnal. Kapcsolatuk pedig nemcsak stabil, hanem harmonikus és boldog is.

Viszonylag későn jöttek a gyerekek, így a házasságunk elején rengeteg időt töltöttünk együtt. Úgy gondolom, minden életszakasznak megvan a maga szépsége, most a hétköznapokban a gyereknevelés az első, és hogy harmonikus családi életet éljünk. A szeretet ereje és a kölcsönös tisztelet egymás iránt a kiegyensúlyozott házasságunk titka

– nyilatkozta a népszerű edző a Borsnak, és azt is elárulta, hogy párjával a nagyszülőkre bízzák lányaikat, ha kettesben szeretnének romantikázni, ahogyan azt tették 19. házassági évfordulójuk is. A neves alkalomból Bécsben nyújtóztatták ki tagjaikat, míg Panna és Flóra Alexandra édesanyjánál voltak jó kezekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek