Starity

Thalía még mindig imádja a férjét

2015. november 12. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalía és Tommy Mottola 2000-ben kötötték össze az életüket, ám a szerelem még mindig olyan nagy köztük, mint régen. Bár sokan támadták őket a köztük lévő 22 év korkülönbség miatt, a házasságkötés óta eltelt évek bizonyítják, hogy ha szerelemről van szó, akkor az kortalan.

hirdetés
Thalía még mindig imádja a férjét

Thalía a minap a Popsugar Latina internetes oldalnak nyilatkozott arról, hogy szerinte mitől működik jól egy házasság. A Rosalinda című telenovella egykori sztárja szerint a kölcsönös tisztelet nagyban befolyásolja a közös életet. Közte és Tommy Mottola között pedig úgy látszik, ez nagyon jól működik, ugyanis ugyanolyan mély a szerelmük, mint 15 évvel ezelőtt.

A legfontosabb, ha az emberek házasságban élnek, hogy az egy hosszútávú kapcsolat, úgyhogy meg kell tartanunk egymás egyéniségét. Nem szabad változatnunk a partnerünkön, megmondani neki, hogy mit tegyen és mit ne. Pontosan olyannak kell elfogadni a párunkat, amilyen. Ne feledjük, hogy elsősorban pont a tulajdonságok vonzottak a partnerünkhöz! Még mindig emlékszem arra a pillanatra, mikor találkoztam a férjemmel. A közös barátaink szervezték meg a randinkat. Akkor is az adottságai, a tulajdonságai vonzottak annyira és pont ezekért szeretem őt még ma is

– nyilatkozta a gyönyörű sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek