Starity

Dwayne Johnson elárulta születendő gyermeke nemét

2015. november 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szeptemberben jelentette be, hogy párjával szülői örömök elé néznek, és végre az is kiderült, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba.

hirdetés

Dwayne Johnson nem is lehetne boldogabb, hiszen a karrierje magasan szárnyal; párjával, Lauren Hashiannal boldogabbak, mint valaha, és hamarosan világra jön második gyermeke is, akinek érkezéséről szeptemberben számoltunk be. A születendő csöppség nemét a színész az Instagramon hozta követői tudomására néhány órával ezelőtt.

Ezzel a csodálatos és erős nővel osztom meg az életem, az univerzum pedig szükségét érezte annak, hogy legyen belőle még egy... KISLÁNYT VÁRUNK!! Köszönöm srácok azt a hihetetlen támogatást és szeretetet, amit nyújtotok Laurennek és nekem a világ minden tájáról. Hálásak vagyunk ezért az áldásért, és alig vártuk, hogy veletek is megoszthassuk

– olvashatóak a színész sorai a képmegosztón az alább látható, kettejükről készült kép kíséretében.

Dwayne-nek egyébként már van egy 14 éves lánya (Simone Alexandra) Dany Garciával kötött házasságából, akivel nagyon közel állnak egymáshoz. A színész azonban mindig is nagy családra vágyott, így boldogsága határtalan, amiért élete párja – akivel közel tíz éve alkot egy párt – is megajándékozza egy csemetével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek