Starity

Lady Gagának szerepet ajánlottak az Amerikai Horror Story hatodik évadában

2015. november 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő számára új élmény volt a színészkedés, olyasmi, amit nagyon élvez, de egyelőre kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy visszatérne-e egy újabb évad erejéig az FX csatorna legsikeresebb műsorába.

hirdetés
Lady Gagának szerepet ajánlottak az Amerikai Horror Story hatodik évadában

Még talán maga Lady Gaga sem számított arra, mennyire élvezi majd a forgatásokat, és bár a készítők egyöntetűen úgy gondolják, remek alakítást nyújt a horrorsorozatban, ő azonban egyelőre mégsem döntött azzal kapcsolatban, hogy visszatér-e a képernyőkre.

Ryan Murphy, a sorozat társrendezője ugyanis annyira elégedett az énekesnő alakításával, hogy októberben ajánlatot tett neki: térjen vissza a sorozat hatodik, már berendelt évadába, ám a szőkeség hezitál, abban azonban biztos, hogy a későbbiekben is szívesen színészkedne.

Lady Gaga annyira brilliáns az AHS ötödik évadában, hogy tegnap hivatalosan is felkértem, hogy csatlakozzon a hatodik szériához. Mondj igent, @ladygaga!

– csiripelte a Twitteren néhány hete a rendező.

Úgy gondolom, egy projekt elég egy évben. Azt hiszem, évi egy szerep az ideális

– nyilatkozta az énekesnő az E! News riporterének, továbbra is kérdőjelet hagyva maga után arra vonatkozóan, hogy hogyan is dönt majd a szereppel kapcsolatban.

Éppenséggel bele is férne az időbeosztásába a sorozatban való visszatérés, hiszen a hatodik évad forgatása majd csak 2016-ban kezdődik meg, ám sokan úgy vélik, hogy Gagának más tervei vannak a jövőre vonatkozóan, hiszen köztudott, hogy hamarosan férjhez megy, vőlegénye pedig nem győzi hangsúlyozni, hogy egy focicsapatra való gyereket szeretne élete párjától.

A sorozat legújabb, Room 33 címre keresztelt epizódja egyébkként éppen ma kerül adásba, a téli szünet előtti utolsó epizódot pedig december 16-án sugározza az FX. Az évadzáró majd csak január 20-án kerül képernyőre, így az énekesnőnek bőven van ideje döntést hozni.

Arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor, milyen címmel és tematikával tér majd vissza a népszerű sorozat, ám vélhetően a jól megszokott, visszatérő szereplők (Sarah PaulsonKathy BatesAngela Bassett, Wes BentleyMatt BomerChloë SevignyDenis O'HareCheyenne Jackson, Evan Peters és Finn Wittrock) ezúttal is feltűnnek majd a képkockákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek