Starity

Megszületett a Paddy And The Rats frontemberének első gyermeke

2015. november 12. 16:04   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paddy O'Reilly nemrég jelentette be, hogy nem sokára kisfia lesz, tegnap pedig büszkén osztotta meg követőivel, hogy a csöppség megérkezett.

hirdetés

A magyar folk-rock énekes, Paddy (polgári nevén Oravecz Kristóf – a szerk.) az együttes hivatalos Facebook-oldalán tudósított az örömteli hírről, miszerint világra jött első gyermeke, Patrik, akiről egy képet is megosztott rajongói legnagyobb örömére.

Tegnap este épségben, egészségben a világra jött egy újabb kis kalóz, a kapitány első kisfia, Paddy Jr. Ő is és édesanyja is jól vannak!

– olvasható a népszerű közösségi oldalon az alább látható kép kíséretében. 

Fotó: Facebook / Paddy And The Rats

A csapat követői természetesen nem győztek gratulálni az örömittas apukának, aki a képpel rekordidő alatt bezsebelt négyezer lájkot, majd így viccelődött a gratulációk kereszttüzében:

Köszönjük mindenkinek a jókívánságot! Ennyi lájkot még soha semmilyen postunk nem kapott! Ezennel abbahagyjuk a zenélést és mostantól nem lemezeket, hanem csak gyerekeket fogunk csinálni! Jó látni, hogy az életet éltetik az emberek!

Fotó: Fotó: Facebook / Paddy And The Rats (Screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek