Starity

Három éven át csalta a férje Gwen Stefanit

2015. november 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután fény derült arra, hogy Gwen Stefani összemelegedett Voice-beli kollégájával, sokan arra gyanakodtak, hogy az énekesnő hűtlen volt a férjéhez, ám kiderült, hogy tévedtek: Gavin ugyanis három éven át tette lóvá a szőke szépséget.

hirdetés

Gwen Stefani kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet augusztusban férje, Gavin Rossdale ellen, akivel mintegy 13 évig alkotott egy párt. Állítólag az énekesnő készülő korongját is a zátonyra futott házasság ihlette, akárcsak legújabb, Used To Love You címre keresztelt szerzeményét.

Múlt hét elején még csak pedzegették a külföldi lapok, hogy Gwen összemelegedett Voice-beli kollégájával, Blake Sheltonnal, majd néhány napig tartó találgatás, és pletykaáradat után a pár bejelenetetette: valóban egy párt alkotnak. Ezt követően megindultak a találgatások arról, hogy vajon az énekesnő azért kívánt-e véget vetni a házasságának, mert beleszeretett a country-zenészbe, ám kiderült: kettejük közül nem ő, hanem a férje volt hűtlen hozzá.

Az Us Weekly fényt derített a részletekre is, így megtudhattuk, hogy Gavin egy, az otthonukban élő dadával, Mindy Mann-nal csalta a feleségét, melyről egy másik dadus rántotta le a leplet. A család birtokában álló iPad ugyanis Gavin telefonjával volt összeköttetésben, a dadus pedig felfedezte, hogy Gavin és Mindy nem éppen ártatlan üzeneteket váltottak egymással. Halomban sorakoztak ugyanis a Mindyről készült meztelen képek, nem is beszélve azokról az üzenetekről, melyekben a pár arról folytatott beszélgetést, mikor és hol kerüljön sor a következő légyottra. 

Az üzeneteket megtaláló dadus nem habozott megmutatni felfedezését Gwennek, aki számon kérte férjén a pikáns üzenetváltást, melyről Gavin szűkszavúan annyit mondott neki, hogy ártatlan kis flört, semmi több. Később azonban kiderült, hogy ami évődésnek indult, komolyabbra fordult, és a férfi több, mint három éven át csalta a feleségét Mindyvel, akinek gondjaira eredetileg Stefani és Rossdale három fia (a kilencéves Kingston, a hétéves Zuma és a húsz hónapos Apollo) volt bízva, ám helyettük a kicsik édesapját vette kezelésbe.

A fentiek fényében nem titok, hogy Gavin még akkor is csalta a feleségét, amikor ő harmadik gyermeküket hordta a szíve alatt. És bár a pár szélnek eresztette a csábító dadust, Gwen mégsem tudta megbocsátani férje hűtlenségét, ezért is adta be a válókeresetet.

A megcsalás híre teljesen letaglózta Gwent. Totálisan kikészült, elsápadt, és fogalma sem volt, mit csináljon. A legfájóbb azonban mégis az volt számára, hogy mindez az orra előtt történt

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy, a párhoz közel álló barát.

Gwen is sok időt töltött a dadussal, ő volt a jobb keze

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek