Starity

Angelina Jolie számára furcsa volt a kamerák előtt szexelni Brad Pitt-tel

2015. november 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz év után először állt kamerák elé együtt Angelina Jolie és Brad Pitt, ám a színésznő szerint közel sem volt olyan könnyű a feladat, mint gondolta volna.

hirdetés

Fotó: Universal Pictures

Angelina Jolie-nak saját bevallása szerint igencsak meggyűlt a baja a szexjelenetekkel annak ellenére is, hogy férje, Brad Pitt oldalán kellett élvezkednie. A színésznő karrierje legkülönösebb élményének tartja az erotikus jelenetek forgatását, ami közel sem volt élvezetes a számára, sokkal inkább kínosnak tartotta.

A világ legkülönösebb helyzete, amikor meztelenül ülsz egy kádban az iPadeddel, és azon keresztül irányítod az ajtó előtt szobrozó férjed, hogy jöjjön be hozzád és szerelmeskedjen veled. Mindezt pedig úgy, hogy közben egy csokorra való férfi vesz körül titeket a kameráikkal

– elevenítette fel a film forgatásának egyik kulcspontját a színésznő, majd így folytatta:

A szerelmes jelenetek rendkívül furcsák, ha olyasvalakivel kell eljátszanod a szerelmespárt, akivel valóban szexelsz. Az egyetlen módja annak, hogy ezen túllendülj, ha leülsz a partnereddel, és beszéltek ennek az abszurditásáról, és megbizonyosodsz arról, hogy egyikőtök sem érzi ezt kínosnak.

Angie számára egyébként azért is voltak különösek a meztelenkedős jelenetek, hiszen köztudott, hogy két évvel ezelőtt a dupla masztektómia mellett döntött annak érdekében, hogy a minimálisra csökkentse a rák kialakulásának esélyét, mivel a génjeiben hordozza az erre való hajlamot. Többek között a meztelen jelenetek által is próbált rámutatni, hogy sorstársainak sincs miért szégyenkezni, hiszen a beavatkozásoktól függetlenül is nő marad az, aki hozzá hasonlóan a mellei eltávolítása mellett döntött.

A tengernél című 132 perces alkotást egyébként holnap mutatják be világszerte, hazánkban azonban már ma is jegyet válthatnak rá az érdeklődők. Angelina és Brad mellett egyébként még Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup, Richard Bohringer és Sarah Naudi is szerepet kapott a műben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek