Starity

Király Viktor kiesett a Voice-ból

2015. november 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a verseny Viktor számára véget ér, ám nem szomorkodik, hiszen így is rengeteget köszönhet a műsornak, és az őt felkészítő mentoroknak.

hirdetés
Király Viktor kiesett a Voice-ból
Fotó: NBC

Már tegnap arról olvashattunk a Wikipédián, hogy a biztos kiesők között van Király Viktor a szavazás állása szerint, ám akkor még nem lehettünk biztosak abban, hogy az eredmények valódiak-e, hiszen még nem hozták nyilvánosságra azokat.

Természetesen hazánkból is rengeteg szavazat érkezett, mellyel a magyarok próbálták hozzásegíteni a továbbjutáshoz Viktort, a műsor készítői azonban nem sokkal később letiltották a külföldről érkező szavazatokat, így hazánk büszkesége már csak amerikai rajongótáborára számíthatott.

A Wikipédián azóta eltávolításra került jóslat azonban valósággá vált: Jeffrey Austin és Braiden Sunshine folytathatta a versenyt a szavazatok alapján, Gwen Stefani pedig dönthetett, kit visz magával harmadikként – választása azonban nem Viktorra esett.

Az énekes azonban nem szomorkodik, hiszen az álma valóra vált: megismerték a nevét a tengerentúlon is, és szép számú rajongót sikerült gyűjtenie maga köré.

Meglepően jól vagyok. Hívtak koncertekre, több olyan megkeresést is kaptam, amely együttműködésről szól, menedzsmenti felkérés is érkezett, szóval egyáltalán nem vagyok csalódott. A célom az volt, hogy megismerjék a nevem Amerikában, és azt elértem. Sosem gondoltam, hogy meg fogom nyerni, nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutottam, és azt gondolom, a java még csak most jön

– nyilatkozta Viktor a Blikknek, és azt is elárulta, hogy szívmelengető érzés volt számára a pillanat, amikor Gwennek döntést kellett hoznia, a stúdióban pedig rengetegen skandálták az ő nevét abban a reményben, hogy a szőkeség mellette teszi le a voksát. Viktornak még volt lehetősége Pharrell Willamsszel is váltani néhány szót a műsorból való távozása előtt, melyről így mesélt:

Annyira jó fej volt, azt mondta, hogy nagyon büszke lehet rám Magyarország, és szerinte ha keményen dolgozom és csinálom tovább a dolgom, akkor sok mindent elérhetek Amerikában is. Én pedig ezen leszek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek