Starity

Christina Aguilera: „Gwen és Blake megérdemlik a boldogságot”

2015. november 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina örül annak, hogy Voice-beli kollégái egymásra találtak, és a legjobbakat kívánja nekik.

hirdetés
Christina Aguilera: „Gwen és Blake megérdemlik a boldogságot”
Fotó: NBC

Köztudott, hogy Gwen Stefani csupán helyettesíteni ugrott be az NBC sugározta The Voice-ba mentorként, amíg Christina Augilera szülési szabadságát töltötte. A szőkeség azonban nem bánkódik, amiért vissza kell adnia a stafétát kolléganőjének, hiszen már mindenképpen győztesként távozik a képernyőről, hiszen a műsor ideje alatt nemcsak számtalan tehetséges fiatallal volt alkalma együtt dolgozni (többek között Király Viktorral), és barátokat szerezni, hanem a szerelem is rátalált Blake Shelton személyében.

A két mentorról múlt héten kezdtek pletykálni, majd mikor megerősítették összetartozásukat, megkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatosan, hogy Gwen Blake miatt bontja fel férjéhez, Gavin Rossdale-hez fűződő házasságát. Tegnap derült ki, hogy erről szó sincs, ugyanis az énekesnő elárulta: valóban egy harmadik fél miatt futott zátonyra a házassága, ám nem ő, hanem a férje lépett félre, méghozzá közös gyerekeik dadusával.

Mindezek fényében nem csoda, hogy az énekesnő éhezik a szeretetre és a támogatásra, ebben a nehéz időszakban pedig Blake vállán kisírhatta magát, aki szintén hasonló időszakon megy keresztül: a nyár folyamán ő is házassága felbontásáért folyamodott. A magánéleti vívódás természetesen munkájukra is kivetült, és bár Christina Aguilera csak a műsor következő évadában tér vissza, természetesen ezidő alatt is figyelemmel követi a Voice-t, és támogatásáról biztosította az új szerelmespárt.

Gwent már nagyon régóta ismerem, együtt ünnepeltük a gyerekeink születésnapját, és a menedzsmentünk is ugyanaz. Blake-et viszont a műsor révén volt szerencsém megismerni. Mindketten nagyszerű emberek

– nyilatkozta kollégáiról Christina az Us Weeklynek.

Gwen nagyszerű, ugyanakkor nagyon keményen dolgozó anya. Egyáltalán nem könnyű helyt állni a The Voice-ban, a zeneiparban, és eleget tenni a gyerekeknek is. De az, ahogy mindezt véghezviszi, arra vall, hogy egy nagyon erős nő. És az is nyilvánvaló, hogy én mindig is támogattam az ilyesmit. A válás nehzézségeit pedig a saját bőrömön tapasztaltam meg. Gwennek és Blake-nek is azt tanácsoltam, hogy maradjanak erősek, és érezzék jól magukat. A válás, és az élet maga is bőven elég nehéz, ha pedig találsz valakit, aki boldoggá tesz, akkor ne add fel. Megérdemlik egymást, és azt, hogy boldogok legyenek együtt!

– folytatta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek