Starity

Jennifer Lawrence: „Ki vagyok én Nicholas Hoult nélkül?”

2015. november 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint egy évvel ezelőtt ért véget J-Law és Nicholas kapcsolata, ám az Oscar-díjas színésznő még mindig megrendülten emlékszik a szakításra.

hirdetés

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult az X-Men-filmek forgatásán szeretett egymásba, ezt követően pedig hosszú évekig évig éltek se veled - se nélküled párkapcsolatban. A szőke szépség Diane Sawyernek adott nemrégiben interjút, és elárulta: a szakítás teljesen felbolygatta a lelki világát, és a mai napig fájó szívvel emlékszik vissza rá.

Az X-Men filmek az életemet jelentették, azokkal kezdődött minden. Ugyanazidőtájt randiztam valakivel, aki öt évig volt a partnerem, és az életemet jelentette. Ugyanakkor szakítottunk, amikor a filmek véget értével lezárult egy korszak az életemben. Huszonnégy éves voltam, és egy egész éven át kérdezgettem magamtól: Ki vagyok én a filmek nélkül? Ki vagyok én Nicholas nélkül?

– mesélt érzéseiről 2015 legjobban kereső színésznője, aki párjával való szakítása után a Coldplay frontembere, Chris Martin oldalán talált rá a boldogságra, ám a románc még egy évig sem tartott, ő pedig azóta is egyedül van.

Senki nem hív randizni, így magányosan töltöm a szombat estéket. A pasik nagyon rosszak hozzám. Tudom, mi áll ennek a hátterében: egyszerűen az erőfölényüket szeretnék fitogtatni, ez pedig fáj nekem. Én csak egy lány vagyok, aki vágyik a kedvességre

– nyilatkozta a Vogue-nak Jen, és arról is szót ejtett, hogy szívesen férjhez menne már, ha megtalálná az Igazit.

Alig várom, hogy megházasodjak. Ha megtalálnám azt a személyt, akiről úgy érezném, vele akarom leélni életem hátralevő részét, aki a gyerekeim apja lehetne, akkor biztosan nem tenném kockára a kapcsolatot

– vallotta a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek