Starity

2016-ban kerül az üzletek polcaira az új Avantasia-album

2015. november 23. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar a Facebookon jelentette be, hogy jövőre kerül az üzletek polcaira hetedik, Ghostlights címre keresztelt korongjuk.

hirdetés

Már régóta várják az Avantasia legújabb stúdiólemezét a rajongók, ugyanis a német heavy metal csapat legutóbbi albuma 2013-ban jelent meg, ám úgy tűnik, hogy a várakozásnak vége, ugyanis Tobias Sammet a zenekar Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra nemrégiben, hogy jövő januárban már mindenki a kezében tarthatja a várva várt korongot.

A rajongók legnagyobb megelégedésére a Ghostlight címre keresztelt lemez borítójáról és dallistájáról is lehullott a lepel, valamint azt is megtudtuk, hogy Toby és csapata számos híres énekessel karöltve készítette el az új albumot – ahogyan az már megszokott. A vendég énekesek között Marco Hietala (Nightwish, Tarot), Sharon Den Adel (Within Temptation), Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween), Ronnie Atkins (Pretty Maids), Bob Catley (Magnum), Jorn Lande és Bruce Kulick (ex-KISS) – többek között.

A Ghoshtlights január 29-én kerül az üzletek polcaira, ezt követően pedig a zenekar egy hosszas turnéra indul, mely kapcsán az együttes frontembere úgy számolt be, hogy legalább három órás koncerteket terveznek. Toby arról is szót ejtett továbbá, hogy az új anyag változatosabb lesz, mint elődjei voltak, de ettől függetlenül is megmaradtak a csapattól már jól megszokott stílusjegyeknél.

Az album borítója (Fotó: Favebook / Avantasia)

Érdekesség, hogy a korong dupla CD-s digibook verzióban, egy három CD-s Deluxe változatban is megjelenik majd, amely az új dalok mellett egy 68 oldalas, fényképekben gazdag könyvet is rejt majd, illetve megtalálható lesz rajta még egy live klipeket tartalmazó rész is.

Íme a dallista:

  1. Mystery Of A Blood Red Rose 
  2. Let The Storm Descend Upon You
  3. The Haunting 
  4. Seduction Of Decay 
  5. Ghostlights 
  6. Draconian Love
  7. Master Of The Pendulum 
  8. Isle Of Evermore 
  9. Babylon Vampyres 
  10. Lucifer 
  11. Unchain The Light 
  12. A Restless Heart And Obsidian Skies

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek