Starity

Meghosszabbította szabadságát a One Direction

2015. november 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction-fiúk utolsó felkéréseiknek tesznek eleget, hiszen köztudott, hogy hamarosan hosszabb szabadságra mennek. Nemrégiben azonban kiderült, hogy nem egy, hanem két évig kell nélkülöznünk őket.

hirdetés
Meghosszabbította szabadságát a One Direction
Fotó: Facebook/One Direction

Sikert sikerre halmoz a One Direction, ám még ez sem tántoríthatja vissza a fiúkat attól, hogy beváltsák ígéretüket, és szünetre menjenek. Augusztusban robbant a hír, hogy Harry, Niall, Liam és Louis hosszabb pihenőt tervez, és bár a rajongók joggal aggódtak, hogy mi lesz így a fiúk karrierjével, ők többször hangoztatták, hogy szó sincs feloszlásról, csupán szükségük van egy kis szabadidőre, amikor azzal foglalkozhatnak, amivel szeretnének.

A fiúk eredetileg egyéves szünetet terveztek, ám a rajongóknak csalódniuk kell, ugyanis a napokban már két évnyi pihenőről pusmogtak a lapok, amit a csapat is megerősített.

Korábban nem igazán volt időnk albumot írni, és mivel a következő két év...

– kezdte magyarázni legutóbbi interjújában Liam Payne, amikor az őt faggató riporter a szavába vágott, hogy megtudja: mégis miféle két évről van szó, mire így felelt az énekes:

A dalszerzés nem egy munka. Rendkívül szórakoztató, de nekünk mégis mindig el kellett kapkodni. Szóval klassz lesz, hogy a következő két évben írhatok néhányt dalt, és szemtanúja lehetek annak, mi sül ki belőle.

A 1D legutóbbi stúdióalbuma egyébként múlt pénteken került az üzkletek polcaira a Syco Music gondozásában, és a Made In The A. M. címet kapta. A korongon tizenhárom szerzemény került elhelyezésre, köztük a már korábban megismert Drag Me Down, a Perfect és az Infinity. A kritikusok is jól foagdták a londoni négyes újdonságát, ám a rajongók legnagyobb szomorúságára a srácok nem indulnak turnéra a lemezzel, így legkorábban 2018-ban hallhatjuk élőben a slágereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek