Starity

Játssz velünk, és nyerj páros mozijegyet a Szemekbe zárt titokra!

2015. november 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van már programod december 2-ára? Még nem? Akkor játssz velünk, és vidd el a négy darab páros mozijegy egyikét!

hirdetés

Adott egy remek színészgárda, egy izgalmas történet és egy megmagyarázhatatlan gyilkosság – ezt ígéri a Billy Ray rendezte Szemekbe zárt titok, melynek középpontjában egy fiatal FBI ügynökökből álló csapat (Ray, Jess és Claire) áll. Az összetartó hármas útjai azonban váratlanul elválnak, amikor kiderül: Jess tinédzser lánya gyilkosság áldozata lett. Ray megszállottan kutat a gyilkos után – sikertelenül, ám 13 évvel a tragikus eset után mégis nyomra bukkan. A szálak felgöngyölése során azonban szörnyű titokra derül fény, mely mindvégig ott lappangott a szeme előtt.

A november 20-án bemutatásra kerülő 111 perces thrillerben olyan színészek és színésznők csillogtatják meg tehetségüket, mint Julia Roberts, Nicole KidmanChiwetel Ejiofor és Dean Norris – többek között.

A játék menete

Ha szeretnél egy izgalmas kaland részese lenni másodmagaddal, akkor nincs más dolgod, mint a cikk végén található Tetszik gombra kattintani, és megírni nekünk hozzászólásban, hogy melyik a kedvenc filmed Julia Robertstől, és miért éppen az. (A hozzászólók közül sorsoljuk ki a nyertest.)

A játék időtartama: 2015. november 16. - 2015. november 26.
Sorsolás: 2015. november 26.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy Mozi (2015. december 2., 19 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek