Starity

TVD: Így oldják meg Candice Accola terhességét

2015. november 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy mi lesz Caroline sorsa Candice Accola terhességével, ám aggodalomra semmi ok: a színésznő nem hagyja el a sorozatot. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
TVD: Így oldják meg Candice Accola terhességét
Fotó: The CW

Már eddig sem volt könnyű dolguk a készítőknek, hiszen Candice Accola pocakja napról napra gömbölyödik, és nem kis fejtörést okozott, hogy mi legyen az általa alakított Caroline Forbesszal a CW népszerű sorozatában. A készítők átbeszélték az összes lehetséges folytatást, és végül arra a megállapodásra jutottak, hogy Caroline továbbra sem hagyja el Mystic Fallst, ugyanis ő is áldott állapotba kerül.

Köztudott, hogy a vámpírok nem tudnak szaporodni (legalábbis természetes úton nem), így Caroline nem is Stefan babáját hordja majd a szíve alatt, hanem egykori tanáráét, Alaric Saltzmanét. Hogyan lehetséges ez? A sorozat producerei erre is tökéletes tervet eszeltek ki.

Miután Jo kimondja a boldogító igent Alaricnak, Kai lemészárolja az ikrekkel várandós nővérét, a babák pedig egy varázslat útján Caroline pocakjába kerülnek. Caroline Dries producer szerint a karakter nehezen barátkozik meg a gondolattal, és a rá váró nehézségekkel, hiszen éppen élete egyik legjobb időszakát éli a fiatalabbik Salvatore-fiú mellett.

Úgy hiszem, Caroline rátalál a maga belső erejére, arra, amiről korábban nem is tudta, hogy létezik

– nyilatkozta a producer, és azt is elárulta, hogy Bonnie lesz az, aki átsegíti ezen a nehéz időszakon Caroline-t.

Véleményem szerint ők a legdinamikusabb páros, akikkel nagyon könnyű együtt érzeni. Bonnie mindvégig támogatja majd Caroline-t, mialatt végigmegy ezen a drámai helyzeten Stefan oldalán, és az is biztos, hogy újabb bonoydalmakkal kell majd szembenéznie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek