Starity

Megérkezett Maja Salvador legújabb kisfilmje

2015. november 19. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fülöp-szigetek egyik legtehetségesebb üdvöskéje, Maja Salvador a napokban tette közzé új, Love Me, Kill Me című videoklipjét. A színész-énekesnő ezúttal romantikus oldalával hódít.

hirdetés

Idén áprilisban dobta piacra Maja – In Love című EP-jét Maja Salvador. Az albumról a Bakit Ganito Ang Pag-Ibig című dal jelent meg elsőként kislemez, illetve videoklip formájában, a napokban pedig  a Love Me, Kill Me című szerzemény is a boltokba került.

Ez utóbbihoz szintén készült kisfilm, mely a dalhoz méltóan romantikus hangulatot áraszt, és az énekesnő hangja is szépen cseng, ezáltal a telenovellasztár ismét be tudta bizonyítani, hogy nem csak a televíziók képernyőjén, hanem a slágerlistákon is megállja a helyét.

Az 1988-ban született sztár egyébként 2003-ban kezdte színészi pályafutását az It Might Be You című sorozatban, zenei karrierjét azonban csak 2014-ben indította be, mikor megjelentette Dahan-Dahan című dalát.

Első EP-je, a Believe platinastátuszt kapott hazájában, valamint az ezt követő Maja – In Love is kiérdemelte ugyanezt. Sikerei láttán  talán egyszer valamelyik magyar  tévécsatorna is műsorra tűzi majd néhány sorozatát, hiszen az alábbi videoklipből látszik, hogy egy tehetséges sztárról van szó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek