Starity

Kulcsár Edina felbontotta az eljegyzését

2015. november 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miss World világversenyen hazánkat képviselő, második legszebbnek választott lány újra az egyedülállók népes táborát erősíti.

hirdetés

Nemrég még azt pedzegették Kulcsár Edina rajongói, hogy a 25 éves barna hajú szépség vajon mikor áll oltár elé vőlegényével, Mátéval, ám sajnos erre már nemigen lesz alkalma, hiszen egy barátja elárulta: a lány felbontotta az eljegyzését.

Hónapok óta gondjaik vannak, amire nem találnak megoldást. Edinával a világverseny óta nagyot fordult a világ, egyre népszerűbb és egyre több feladat hárul rá. A jelek szerint a sok feladata miatt kevés idő maradt a párkapcsolatára, ezért döntöttek a szakítás mellett

– nyilatkozta a barát a Borsnak.

A lap megkeresésére Edina annyit válaszolt, hogy nem szeretne beszélni a témáról, így valószínűleg még nagyon friss és fájó számára a szakítás. Annál is inkább, hiszen a szerelmesek a világverseny után közösen kezdtek építkezni annak reményében, hogy együtt élik le az életüket...

Közösen dolgoztak épülő álomotthonukon is (Fotó: Facebook / Kulcsár Edyna)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek