Starity

Liam Payne-nél nincs nagyobb Harry Potter-fanatikus

2015. november 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha eddig azt gondoltad, te vagy J. K. Rowling varázslatos világának legnagyobb rajongója, akkor tévedtél. Liam Payne mindenkit lepipált.

hirdetés

A One Direction 22 éves sztárja sosem tagadta, hogy hatalmas rajongója a Harry Potternek, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy születésnapját is egy irigylésre métló varázslatos tortával ünnepelte augusztus 29-én, amelyről az Instagramon számolt be.

Ám ez sem volt elég Liam Payne-nek ahhoz, hogy közel érezze magát az általa hőn szeretett varázsvilághoz, így nemrégiben egy igen fontos, a filmsorozattal kapcsolatos relikviát vásárolt meg, amiért minden bizonnyal sokan irigykednek most. Az énekes ugyanis megvette azt a Ford Angliát, mellyel a Weasley-fiúk megszöktették Harryt Dursley-éktől a Harry Potter és a Titkok kamrája című részben – és az udvarán állította ki.

Fotó: Warner Bros.

Liam Harry Potter iránti rajongása határtalan, a napokban pedig azt is elárulta, hogy egy barátjával elvégeztek egy online tesztet arra vonatkozóan, hogy ha a Teszlek Süvegnek be kellene osztania őket a négy ház (Griffendél, Hugrabug, Hollóhát, Mardekár) egyikébe, akkor ő melyik csapatot erősítené.

A barátomnak a Hugrabug jött ki, én viszont a Griffendélt kaptam, amitől ő totál kiborult

– mesélte az énekes, aki csapatával hamarosan kétéves szünetre megy, így végre jut ideje kiélni a Harry Potterrel kapcsolatos álmait, vagy valami egészen új hobbiba kezdeni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek