Starity

Így készül a karácsonyra Julia Roberts

2015. november 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg mindannyiunk fejében megfordul a gondolat így karácsony előtt, hogy vajon kedvenceink hogyan ünnepelnek. Julia Roberts elárulta, hogy náluk mi a bevett szokás.

hirdetés
Így készül a karácsonyra Julia Roberts

Egy Oscar-díjas színésznő esetében a legtöbben arra gondolnánk, hogy saját szakács vagy épp a bejárónő intézi a karácsonyi lakoma elkészítését, ám Julia Roberts elárulta, szó sincs ilyesmiről, ugyanis ő maga készíti el azon finomságokat, amik végül az asztalra kerülnek.

Mindent megfőzök, amit a szeretteim enni szeretnének. Napokig ki sem mozdulok a konyhából, és imádom ezt. Számomra az egyik legjobb érzés jóllakatni másokat

– vallotta a 48 éves színésznő, és azt is elárulta, hogyan ünneplik a karácsonyt:

Csak eszünk, és pihenünk. Ez egy nagyszerű időszak: odakinn tombolnak a mínuszok, mi pedig tüzet gyújtunk a kandallóban.

Juliának nem könnyű a dolga, hiszen három rakoncátlan csemete kívánságait kell teljesítenie, akik rajonganak a főztjéért, nem is beszélve férjéről, Danny Moderről, aki a tenyerén hordozza őt és gyerekeiket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek