Starity

Miley Cyrus segített Liam Hemsworthnak legutóbbi örökbefogadásánál

2015. november 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, ismét egymásra talált Miley és Liam – legalábbis jó barátok hírében állnak –, ugyanis a botrányhősnő segített exvőlegényének új házi kedvencet választani.

hirdetés

Köztudott, hogy mind Miley Cyrus, mind Liam Hemsworth rajong a négylábúakért, utóbbi pedig a napokban határozta el magát, hogy újabb kutyust fogad örökbe. A színész volt menyasszonyával látogatott el a Wylder's Holistic Pet Centerbe, ahol választása egy hatalmas, fehér négylábúra esett.

Köszönjük Miley Cyrusnak, hogy annyira szereti a kutyákat, mint mi magunk! Segítettél otthont találni egy gigantikus, hat hónapos bébinek, ugyanis Liam Hemsworth adhat olyan nagyszerű életet neki, amilyet megérdemel

– írta a fent említett állatokkal foglalkozó központ az Instagramon egy Liamről és a Dora névre keresztelt ebről készült kép kíséretében.

A színésznek egyébként már van egy Tani névre keresztelt, szintén nőstény kutyusa, aki vélhetően jól kijön játszópajtásával. Liam természetesen nem mulasztotta el bemutatni új családtagját a képmegosztón, amit rajongói közel 75 000 szívecskével háláltak meg neki.

Liam örökbefogadásától természetesen Miley is lázba jött, így a hétvégén ő is újabb kutyussal gazdagította állatseregletét. Az énekesnő a Bella Foundationtől választott egy fekete-fehér foltos négylábút, akire cimborájával, Wayne Coyne-nal közösen fognak vigyázni.

Az eb a Yogi nevet kapta az énekesnőtől, aki büszkén pózol új kedvence oldalán az Instagramra feltöltött képeken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek