Starity

Rúzsa Magdi nem hajlandó feláldozni a karrierjét a családja miatt

2015. november 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan egyelőre még nincsenek gyermekei Rúzsa Magdinak, ám azt már most is szilárdan állítja, hogy az éneklésről nem fog lemondani az anyaság miatt.

hirdetés
Rúzsa Magdi nem hajlandó feláldozni a karrierjét a családja miatt
Fotó: Facebook / Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdi a Megasztárban való berobbanása óta a köztudatban van, és hazánk egyik legkedveltebb énekesnője – méltán, hiszen nemcsak szórakoztatja a közönséget fellépései alkalmával, hanem az arcára van írva: ő maga is élvezi azt, hogy közönség előtt állhat.

Az énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogy bár életében még nem jött el a gyermekvállalás pillanata, ám abban már most is biztos, hogy nem áldozza fel a karrierjét a családalapítás oltárán.

Nem vagyok benne biztos, hogy a karrieremben várható hosszabb pihenés. Nyilván eljön majd az a pillanat, hogy szeretnék gyermeket vállalni, és akkor lesz egy nagyon-nagyon rövid idő­szak, amit megkövetel a gyermekvállalás, de én inkább az a típus leszek, aki húzza maga után a gyermekét a koncertekre. Biztosan tudom, hogy nem bírnám koncertek és fellépés nélkül

– idézi a fent említett lap Magdi szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek