Starity

Vádat emeltek a Pauley Perrette-re támadt hajléktalan férfi ellen

2015. november 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles-i ügyészség vádat emelt a színésznőre támadt hajléktalan férfi ellen, akit nem sokkal az ominózus eset után vettek őrizetbe a rend őrei.

hirdetés
Vádat emeltek a Pauley Perrette-re támadt hajléktalan férfi ellen

Tegnap számoltunk be arról, hogy múlt hét csütörtökön halálközeli élményben volt része az NCIS sztárjának, Pauley Perrette-nek, ugyanis éppen hazafelé tartott egy szomszédjánál tett látogatás után, amikor egy hajléktalan férfi megragadta a karjánál fogva, és megfenyegette, hogy megöli.

Szerencsére a színésznő nem vesztette el a lélekjelenlétét, lényegében ennek köszönheti, hogy a férfi elengedte, ő pedig segítséget hívhatott. A rendőrök még aznap délután elfogták az elkövetőt, aki ellen a Los Angeles-i kerültei ügyészség két ügyben emelt vádat: egyrészt a személyi szabadság megsértése miatt, másrészt pedig azért, mert élete kioltásával fenyegette meg a színésznőt.

A David Merck névre keresztelt 45 éves férfi 60 000 dolláros óvadék fejében hagyhatja el a börtönt, ám egyelőre még senki nem jelentkezett, hogy kiszabadítsa onnan. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kerül sor ügyének tárgyalására, ám amennyiben a kerületi ügyészség bűnösnek találja, úgy négy évig terjedő szabadságvesztéssel kell fizetnie tettéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek