Starity

Őszintén mesélt érzéseiről és a One Direction nélküli életéről Zayn Malik

2015. november 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik a The Fader magazint avatta be abba, mi inspirálta első önálló lemeze rögzítésekor, és hogyan éli meg azt, hogy végre függetlenítette magát a One Directiontől.

hirdetés
Őszintén mesélt érzéseiről és a One Direction nélküli életéről Zayn Malik

Bombaként robbant a hír márciusban, hogy Zayn Malik elhagyja a One Directiont, és bár a rajongók közül sokan megorroltak rá, nem tartja rossz döntésnek, hogy még idejében elhagyta a süllyedő hajót. A 22 éves énekes élete azóta gyökeresen megváltozott: szólókarrierbe kezdett, szakított a menyasszonyával, és jelenleg is teljes erőbedobással dolgozik önálló korongján, mely 2016-ban jelenik majd meg az RCA lemezkiadó szárnyai alatt.

Zayn a The Fadernek adott interjújában többek között arról mesélt, miért is olyan jelentős az album, amelyen dolgozik, és némi bepillantást is engedett debütáló dala, a rövidesen megjelenő Befour kulisszái mögé.

Nem hiszem, hogy az emberek igazán tudnák, mit szeretnék nyújtani nekik zeneileg. De amikor meghallják majd, úgy hiszem, jobban megértenek majd engem, és azt, hogy miért tettem azt, amit tettem, hogy miért hagytam el a bandát, és miért éreztem szükségét annak, hogy mindezt a szart kiírjam magamból

– vallotta az énekes hozzátéve, hogy megvalósításra kerülő ötletei nem a One Direction idején vagy a csapatból való kiválását követően pattantak ki a fejéből, hanem már tíz éve ott motoszkáltak az agya egy eldugott kis szegletében.

Szót ejtett továbbá arról is, hogy első önálló stúdióalbumára nagy hatással voltak még a 1D-vel töltött napok is, maguk a felvételek pedig egy erdőben (!) zajlottak, mert mint mondja: szüksége volt a természetre. Az interjú során természetesen szó esett arról is, mit jelent számára az, hogy immár szólóénekes, melyről így fogalmazott:

Jó érzés volt eljönni onnan, ahol folyton megmondták, mit csináljak... megmondták, mert eleget kellett tenni bizonyos elvárásoknak és annak, amit az emberek látni akartak. Számomra ezért is volt olyan felszabadító eljönni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek