Starity

Ez áll Liam Neeson megdöbbentő átváltozásának hátterében

2015. november 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elrabolva-filmek sztárja brutálisan lefogyott, és öregebbnek is tűnik. Megtudtuk, mi történt vele.

hirdetés
Ez áll Liam Neeson megdöbbentő átváltozásának hátterében

Nyár közepén járták be a világsajtót azok a Liam Neesonről készült képek, melyeken a jó idő ellenére is vastag ruhákban, baseball sapkával a fején láthatjuk a színészt, ám valamennyiünknek az szúrt szemet, hogy láthatóan sokat fogyott, arról nem is beszélve, hogy évtizedekkel idősebbnek tűnik a koránál. Rajongói rögtön aggódni kezdtek, és egy esetleges betegségről suttogtak, ám kiderült: Liam jól van, csupán legújabb filmszerepe kedvéért kellett megváltoznia.

A Liamről készült képek egyikét ide kattintva tekintheted meg.

A színész elárulta, hogy körülbelül tíz kilótól szabadult meg a nyár folyamán, mely legújabb filmje, a Silence című történelmi dráma miatt volt elengedhetetlen. Maga a történet a 17. századba kalauzolja vissza a nézőket, amikor is Jézus tanaiban hívő két papnak szembe kell néznie az őket körülvevő erpóőszakkal Japánba való utjuk során, ahova azért mennek, hogy elterjesszék a keresztény hitet.

A művet az a Martin Scorsese rendezi, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Viharsziget, A tégla, az Aviátor vagy épp a Michael Jackson életéről szóló dokumentumfilm - többek között. A főbb szerepekben Liam mellett Adam DriverAndrew GarfieldCiarán Hinds, Tadanobu Asano és Ryô Kase bizonyíthat; maga az alkotás pedig 2016-ban kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek