Starity

Romantikára vágyik Kirsten Dunst

2015. november 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg még a szinglik táborát erősítő Pókember-sztár saját bevallása szerint egy romantikus férfira vágyik, és a gyerekvállalás gondolata is egyre gyakrabban foglalkoztatja.

hirdetés

Fotó: The EDIT (Bjorn Iooss)

Kirsten Dunst nemrégiben az EDIT magazinnak adott interjút, ahol karrierje mellett magánéletéről is szó esett, és őszintén bevallotta, hogy egy régivágású férfira vágyik, aki nem idegenkedik az udvariasságtól és a romantikától, hiszen ezek azok a tulajdonságok, amik a legfontosabbak a számára.

Nagyra értékelem azokat a férfiakat, akikben még van jó modor. Olyasvalakire vágyom, aki a randevú során kifizeti a vacsorát, és kinyitja előttem az ajtót. Szeretem a férfias férfiakat

– vallotta a 33 éves szőkeség, ám szó sincs arról, hogy haszonleső lenne, csupán szeretné, ha egy olyan kapcsolatban élhetne, amit a romantika, és az egymás iránt érzett tisztelet és udvariasság (is) fűt a szerelem mellett.

Több olyan pasival is randiztam, akinek megvolt a maga nőies, érzékeny oldala, és nem is működött a dolog

– avatta be az őt faggató riportert a részletekbe Kirsten, aki korábban olyan hírességekkel randevúzott, mint Jake Gyllenhaal, Johnny Borrell vagy épp Garrett Hedlund, azonban mégsem váltak valóra az álmai: újra és újra egyedül maradt. Saját bevallása szerint szeretné végre megtalálni az Igazit, és úgy érzi, rövidesen ideje lenne családot is alapítania.

Fotó: The EDIT (Bjorn Iooss)

Szeretnék színészkedni továbbra is, ugyanakkor nagyon szeretnék gyerekeket. Azt hiszem, olyan két éven belül készen fogok állni arra, hogy anya legyek.

A gyerekként híressé vált Kirsten azonban addig sem unatkozik, hiszen a színészkedés mellett rendezőként próbálgatja a szárnyait, bár úgy véli, nőként sokkal nehezebb érvényesülni ebben a szakmában még úgy is, hogy ismerik a nevét.

Úgy vélem, még a középszerű férfi rendezők számára is könnyebb érvényesülni, mint nekem. Ugyan nőként is lehet rendező belőled, de ahhoz, hogy felfigyeljenek rád, nagyon jónak kell lenned

– nyilatkozta Kirsten, aki jelenleg a Fargo című sorozat főszerepében látható, valamint nemrég fejezte be a jövő márciusban mozikba kerülő drámafilmje, a Midnight Special, és a Woodshock forgatásait.

Fotó: The EDIT (Bjorn Iooss)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek