Starity

North West már alig várja kistestvére érkezését

2015. november 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupán egyetlen hónap van hátra, és megszületik a második Kardashian-West bébi, ám a család már most is tűkön ülve várja az érkezését.

hirdetés

Nyár elején jelentette be Kim Kardashian, hogy férjével, Kanye Westtel második közös gyermeküket várják. Ahogyan a kis North esetében, úgy most is kapva kaptak a híren az internetezők, és sorra gyártani kezdték a viccesebbnél viccesebb képeket azzal kapcsolatosan, hogy vajon ezúttal milyen névvel szúrnak ki születendő gyermekükkel a szülők.

Azóta már elült a botrány, és bár Kim borzalmasan viseli a terhességet, már nagyon várja, hogy végre a karjaiban tarthassa születendő fiát, akit kétéves lánya, Northie is nagyon vár már. 

Folyton az öcsikéjéről beszélünk Northie-val. Annyira édes, tegnap is azt mondta nekem: Anyuci, adhatok egy puszit a kisöcsémnek a pocakodon keresztül?, és akkor megpuszilta a hasamat. Hihetetlenül édes. Volt egy nehéz időszak az életünkben, amikor féltékenységi jelenetet rendezett, ha más babákat vettem a karomba, de bízok benne, hogy ez nem így lesz, amikor megszületik a testvére

– nyilatkozta a 35 éves barna hajú szépség az E! Newsnak, és azt is elárulta, hogy bár korábban már gondolkodtak babaneveken, férjével még mindig nem jutottak dűlőre azt illetően, hogy végül milyen névre kereszteljék szerelmük gyümölcsét.

Őrület, de még mindig nem választottunk nevet. Beszéltünk már a témáról, de jelenleg ott tartunk, hogy az utolsó pillanatban döntünk majd. Magabiztos vagyok, nyilván kitalálunk majd valamit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek