Starity

Jól alakul Gwen Stefani és Blake Shelton kapcsolata

2015. november 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is lehetne boldogabb a The Voice két mentora. Ugyan még egyikük válását sem mondták ki, tagadhatatlanul boldogok együtt.

hirdetés

Az E! News értesülései szerint nem is alakulhatna jobban Gwen Stefani és Blake Shelton kapcsolata, akik élvezik, hogy végre nem kell titoklózniuk. Mint említettük, mindkettejük válása folyamatban van, azonban úgy tűnik, a lehető legemberibb módon kezelik a szakítást, miközben ők maguk a nem is lehetnének boldogabbak jelenleg.

Gwen barátainak többsége örül, hogy végre boldognak láthatja őt, és hisznek abban, hogy a boldogság tartós lesz. Gwen ugyan aggódik, hogy a médiaőrület, ami körülveszi, kihatással lesz a gyerekeire, de folyamatosan biztosítja őket a feltétel nélküli szeretetéről, és már megbeszélte velük a kialakult helyzetet

– nyilatkozta egy, az énekesnőhöz közel álló barát, majd azt is elárulta, hogy a Voice két mentora között egyre komolyabbra fordul a dolog, ugyanis Gwen már a gyereinek is bemutatta Blake-et, ugyanakkor nem szeretné elmarni őket apjuktól, Gavin Rossdale-től.

Gavin és Gwen nincsenek rosszban egymással. Gwen készen áll arra, hogy továbblépjen

– folytatta az állítólagos barát, aki arról is szót ejtett, hogy a 46 éves szőke szépség a megcsalásról szóló botrány kirobbanása óta nem beszélt a csalfa dadussal, aki a háta mögött elcsábította a férjét. A legkülönösebb az egészben az, hogy éppen őt gyanúsítottak hűtlenséggel, amikor nyilvánosságra hozta: egy párt alkot kollégájával.

Miután mindkettejük kapcsolata véget ért, akkor kerültek közelebb egymáshoz Blake-kel. Akkor történt, amikor meg kellett történnie, Gwen pedig hisz abban, hogy minden az időzítésen múlik. Valószínűleg az ünnepek egy részét is együtt töltik majd, ugyanakkor Gwen azt szeretné, ha olyan normálisan ünnepelnének, amennyire ez lehetséges, már a gyerekek miatt is. Ennek értelmében Gwen Gavinnel és a gyerekekkel tölti az ünnep első felét, az ajándékozást, de azt már most világossá tette a gyerekei számára, hogy közte és apjuk között nincs többé romantikus kapcsolat

– nyilatkozta a barát.

Fotó: NBC (Trae Patton)

Férjével való kapcsolatának megromlásáról egyébként maga az énekesnő is szót ejtett nemrégiben a washingtoni 94.7 Fresh FM rádióállomás egyik műsorában, és elárulta, hogy soha nem sejtette, hogy egyszer vele is megtörténik az, ami történt; és bár nehéz időszakon kellett átmennie, mégis boldog.

Sok rossz dolgod történt. Istenem, még most is alig hiszem el. Ugyanakkor a jó dolgoknak köszönhetően úgy érzem, új esélyt kaptam, és nagyon-nagyon boldog vagyok most

– vallott érzéseiről Gwen a The Tommy Show-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek