Starity

Megjelent a Dirty Slippers legújabb stúdióalbuma

2015. november 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került az üzletek polcaira a Dirty Slippers legújabb, immár harmadik korongja, mely a Múzsa címet viseli.

hirdetés

November 13-án, a HungaroSound gondozásában jelent meg a Lobó Szalóky Lázár vezette formáció újdonsága, a Múzsa, mely nem kevesebb, mint tíz új nótát sorakoztat fel, köztük a már korábban megismert Hableány és a Szélhámos szerelem című dalokat, valamint a Bodrogközy Ritával közösen írt Minden rendben is helyet kapott rajta.

Maga a lemez egy szerelem kialakulását és kibontakozását mutatja be a dalokon keresztül, így joggal tekinthető koncepciólemeznek, ám tévednek, akik azt gondolják, hogy a közhelyek halmozása volt a cél, ugyanis minden dalnak külön története és mondanivalója van, melyek által egy párkapcsolat lehetséges problémáira világítanak rá a srácok – ezeket pedig valamennyien megtapasztaljuk életünk során.

Természetesen ezúttal is profikkal dolgozott a zenekar. Három producer is rajta hagyta a kézjegyét a korongon, így a korábban az Oasisszal, Mike Oldfielddel és Frank Turnerrel dolgozó George Shilling; Vígh Arnold és a Heaven Street Seven éléről ismert Takács Zoltán "Jappán".

Íme, a dallista:

  1. Minden lány múzsa akar lenni
  2. Hableány
  3. Ahol te vagy
  4. Minden rendben
  5. Közel már a cél
  6. Szélhámos szerelem
  7. Ne gyere többet
  8. Már nem
  9. Hableány (George Shilling változat)
  10. Ajándék

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek