Starity

11 dolog, amit nem tudtál Johnny Galeckiről

2015. november 19. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal az Agymenők Leonard Hofstadterjét életre keltő Johnny Galecki titkairól rántjuk le a leplet.

hirdetés

1. Ami az Agymenőket illeti, eredetileg Sheldon szerepére jelentkezett, és csak a meghallgatáson derült ki, hogy Leonard karaktere áll hozzá közelebb.

2. A kedvenc epizódja a sorozatból a nyolcadik évad tizenötödik, A képregény bolt regeneráció című része, melyben Howard édesanyja meghal. Azért ez áll a legközelebb a szívéhez, mert ezzel a résszel állítottak emléket Carol Ann Susinak (ő kölcsönözte Debbie Wolowitz hangját a műsorban), aki előző novemberben hunyt el rákban.

3. Vegetáriánus – akárcsak kolléganői Kaley Cuoco és Mayim Bialik.

4. Belgiumban született. Édesapja amerikai pilótaként állomásozott Európában, később pedig vissza akart térni az Egyesült Államokba, így a család is vele tartott.

5. A CBS tévécsatornához 1987-ben szerződött le először, ugyanis szerepet kapott a Murder Ordained című drámában. Ez volt az első szerepe.

6. Sorozatbeli kollégái a legjobb barátai.

7. Imádja a természetet. Kaliforniában egy több mint 300 hektáros telek áll a birtokában, ahol egy kis kunyhója van, melyhez hatalmas szőlőskert tartozik, ő maga pedig szívesen járja be azt traktorja segítségével.

8. Több hangszeren is játszik. Volt egy értékes csellója, amit el kellett adnia, mert olyan szegény volt, hogy máskülönben nem tudta volna fizetni a számláit. Szerencsére aztán megkapta Leonard szerepét az Agymenőkben, azóta pedig nincsenek anyagi gondjai.

9. Tizennégy éves volt, amikor maga mögött hagyta az otthonául szolgáló Chicagót, hogy színész lehessen Los Angelesben.

10. Szívesen lenne lakberendező. Saját bevallása szerint, ha egyszer elhagyná Hollywoodot, fürdőszobák tervezésére specializálódna.

11. Ereiben ír, lengyel és olasz vér is csörgedezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek