Starity

A hetedik évaddal lezárul a Pretty Little Liars

2015. november 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg a sorozat hatodik évada fut az ABC Family utódján, a Freeformon, de már be van rendelve a hetedik évad.

hirdetés
A hetedik évaddal lezárul a Pretty Little Liars
Fotó: ABC Family

Sajnos igazak a hírek, rövidesen búcsút kell vennünk kedvenc hazudozóinktól, ugyanis a népszerű drámasorozat producere, Marlene King megerősítette: a hetedik évaddal lezárul a lányok története, és nem is terveznek folytatást, mivel elmondása szerint a sorozat már így is túlnőtte a saját határait.

A Pretty Little Liars rajongóinak azonban nincs oka az aggodalomra, hiszen a zárásig még hosszú hónapok vannak hátra, hiszen jelenleg a hatodik évad felénél tart a sorozat, melynek szereplői jelenleg jól megérdemelt szabadságukat töltik. A PLL legutóbbi része augusztus 11-én Game Over, Charles címmel került adásba, melyben végre lehullott a lepel a rejtélyes „A” kilétéről – ezzel pedig lezárult az évad A-szeciója. 

Az évad B része majd csak január 12-én kerül sugárzásra, melyben már öt évvel idősebben láthatjuk a lányokat, akiket az élet messze sodort egymástól. Ali azonban hazahívja őket, nem is sejtve, hogy amint ismét együtt lesznek, újabb titkokkal és egy rejtélyes, minden eddiginél kegyetlenebb zaklatóval kell szembenézniük. A folytatással kapcsolatban így nyilatkozott a producer:

A lányok, akiket a Pretty Little Liars legutóbbi részében láthattunk, már nem lányok többé. Felnőttek, érett fiatal nők lettek, akik érdekes életet élnek, és mit ad Isten, visszatérnek Rosewoodba. Ez a Pretty Little Liars, így természetesen magukkal hozzák a titkaikat és hazugságaikat is

– nyilatkozta Marlene.

Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy november 24-én egy különleges, ünnepi kiadással jelentkezik a sorozat, ha pedig a folytatásról szeretnétek többet megtudni, az alábbi linkeken találhattok részleteket:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek