Starity

Drogot találtak VV Aurelionál - rács mögé kerülhet!

2015. november 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ nyertesénél egy közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, így komoly bajban van.

hirdetés
Drogot találtak VV Aurelionál - rács mögé kerülhet!
Fotó: RTL Klub

A Blikk értesülései szerint Érsekcsanád és Baja között hajtott autójával a Való Világ sztárja, amikor a rend őrei megállították, gyanús viselkedése miatt pedig kipakoltatták vele a zsebeit, és megmotozták. Az intézkedés során alufóliába csomagolt fehér por került elő, valamint autója tárolórekeszében is gyanús nyövényi származékokra bukkantak. A fentiek fényében nem csoda, hogy csattant a bilincs a 24 éves valóságshow-sztár csuklóján.

Az ilyen ügyekben szokásos protokollt követve kiszálltak a kollégák a férfi otthonába is, és házkutatást tartottak. Ott is találtak kábítószergyanús anyagokat. Egy önzáros zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot. A lakás tüzetes átvizsgálása során találtunk egy feltételezhetően kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is, amelyet a drog mérésére használhattak

– nyilatkozta a rendőrség egyik illetékese a fent említett lapnak.

Mivel Aurelio a kihallgatása során is zavartan viselkedett, így elvégeztek rajta egy kábítszeres gyorstesztet, mely kimutatta: drogot fogyasztott. A valóságshow-sztártól lefoglalt gyanús anyagokat még vizsgálják, ám a mennyiségből ítélve az is elképzelhető, hogy Aurelio nemcsak saját fogyasztására vásárolta a kábítószereket, hanem árusította is, így még komolyabb vádakkal kell szembenéznie, amennyiben beigazolódik a rendőrség gyanúja.

A tiltott szerekkel való visszaélés Magyarországon minden esetben büntetendő. Ennek mértéke függ az anyagtípustól és a mennyiségtől. Adott körülmények között akár öt évre börtönbe kerülhet valaki, ha viszont visszaesésről vagy kereskedésről is szó van, akár hét-nyolc évre is leültethetik az illetőt

– árulta el Enzsöl Péter ügyvéd a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek