Starity

Agymenők: Sheldon és Amy végre egymáséi lesznek

2015. november 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők rajongói már évek óta vártak a fordulatra, ami közelebb hozza egymáshoz a show két sztárját, Sheldont és Amyt, és meglepetésükre végre elérkezik a pillanat: ágyba bújik a két tudós.

hirdetés
Agymenők: Sheldon és Amy végre egymáséi lesznek
Fotó: CBS

Az Agymenőket sugárzó CBS december 17-én tűzi műsorára azt az epizódot, melyre oly régóta vártak a sorozat rajongói: Sheldon és Amy végre félreteszik gátlásaikat, és ágyba bújnak egymással, ami így öt évnyi randizás és egy szakít után időszerűnek is tűnik. A hírt a sorozat producere is megerősítette.

Öt évnyi randizás után úgy éreztük, eljött az ideje, hogy Sheldon és Amy kiterjessze a kapcsolatát, és izgatottan várjuk már, hogy a közönség is szemtanúja legyen ennek

– nyilatkozta Steve Molaro executive producer.

Sheldon egyébként nemrég még Amy kezének megkérésére készült, amikor a lány közölte vele: szüksége van egy kis időre, így szakítottak. A tegnap adásba került részben szemtanúi lehettünk annak, hogyan próbálnak barátok maradni, miközben mindketten a szerelmet keresik egy új személy oldalán – sikertelenül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek