Starity

Ilyen volt az idei Sziget Fesztivál – videó

2015. november 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legkedvesebb nyári élményeinket idézi vissza a 2015-ös Sziget Fesztivál aftermovie-ja.

hirdetés

A napokban töltötte fel a YouTube-ra az idei Sziget Fesztivál legemlékezetesebb pillanatait a rendezvény szervezőbrigádja, és nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a közel kilenc perces kisfilm által újraéltük mindazt a felejthetetlen élményt, amiben részünk volt idén (is).

A képkockákon ismét visszaköszönnek az érkezés édes pillanatai, az álmos ébredezések, a felejthetetlen koncertek, és szinte még mindig érezzük, ahogy szívünk egyszerre dobban a közönség többi tagjával a zene szédületes ritmusára.

A nyár azonban elmúlt, vele együtt pedig a forróságnak is búcsút intettünk, ám az emlékek minden bizonnyal kitartanak az újabb kapunyitásig, amire alig több, mint nyolc hónapot kell várnunk, ugyanis a 2016-os Sziget augusztus 10-e és 17-e között várja a látogatókat.

Ugyan egyelőre még homály fedi, hogy jövőre kik szórakoztatják hazánk legnagyobb és legnépszerűbb fesztiváljának polgárait, a visszatérők már tudják: nincs miért aggódni, a szervezők minden bizonnyal eleget tesznek a rajongói kéréseknek, és ezúttal is felsorakoztatják a sztárvilág színe-javát augusztusban.

Ha nem szeretnétek lemaradni a 2016-os nyár legeseménydúsabb hetéről, akkor jó hírünk van, ugyanis hamarosan elkezdődik a jegyek árusítása, első körben pedig 24 óra áll rendelkezésére az érdeklődőknek arra, hogy beszerezzék kedvezményes árú fesztiválbérletüket. November 24-én déltől november 25-én délig áll rendelkezésre idő, hogy ide kattintva helyet béreljetek magatoknak a jövő évi mulatságra. Tapasztalatból mondjuk: nem éri meg lemaradni!

Ide kattintva elolvashatjátok beszámolónkat, mi hogyan éltük meg az idei Szigetet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek