Starity

Depresszióval küzdött Dwayne Johnson

2015. november 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dwayne Johnson nem hiába kapta „A szikla” becenevet, hiszen nemcsak külsejében, hanem mentálisan is szilárdnak, keménynek tűnik. A színész azonban eloszlatta ezeket a sztereotípiákat, és beismerte: nem volt mindig olyan ön- és céltudatos, mint napjainkban.

hirdetés

Dwayne Johnson az Oprah's Master Class keretein belül mondott inspiráló beszédet, melynek keretein belül elárulta, bizony ő maga is megküzdött a depresszióval, mely később a birkózó karrierjéhez segítette, onnan pedig egyenes út vezetett Hollywoodba és a filmvásznakra.

A depresszióval kapcsolatban a legfontosabb az, hogy nem vagy vele egyedül. Nem te vagy az első, és valószínűleg nem is az utolsó, aki keresztülmegy rajta. Legtöbbször csak úgy megtörténik, és úgy érzed, egyedül vagy, bezárkózol egy burokba, és azt kívánod, bár lenne melletted valaki, aki azt mondja: Minden rendben lesz

– hallhatóak a színész sorai a maga megnyugtató hangsúlyában.

Miután elárulta, hogy ő is depresszióval küzdött, Dwayne közösségi oldalait megrohamozták a rajongók, és biztosították arról, hogy mellette állnak, mely nem titkoltan sokan jelentett magának az érintettnek is.

Köszönöm szépen, családom. Néha az a legnehezebb dolog (különösen akkor, ha férfi vagy), hogy segítséget kérj. Azt kívánom, bár én is megtettem volna. Tudd, hogy sosem vagy egyedül. Merj beszélni róla

– írta a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek