Starity

Új kisfilmmel jelentkezett az Against The Current

2015. november 24. 17:05   |   Szerző: ATCfan2002

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban tette közzé legújabb kisfilmjét a Chrissy Costanza vezette Against The Current.

hirdetés

November 20-án tette közzé a Fueled By Ramen a YouTube-on az Against The Current legújabb, Outsiders címre keresztelt szerzeményhez készült, DJay Brawner rendezésében forgatott videoklipjét, amelyre azóta több mint százezren kattintottak. Ez nem is csoda, hiszen igen látványosra sikeredett a közel négyperces alkotás.

Nem ez az egyetlen újdonság a New York-állambeli Poughkeepsie-ből származó csapat háza táján, ugyanis Chrissy, Dan és Will a napokban ért világkörüli turnéja végére, melyről a Facebookon számoltak be egy, az őket kísérő road csapattal közösen készült kép keretein belül. 

Három hónap. Három kontinens. Húsz ország. Ötven fellépés. A legjobb csapattal. A Gravity World Tour névre keresztelt fellépéssorozat ezennel sajnos véget ér. Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki eljött megnézni minket, és azoknak is, akik lehetővé tették, hogy megvalósulhasson a turné. Hamarosan újra találkozunk

– olvashatóak a zenekar szavai a Facebookon.

Fotó: Facebook / Against The Current

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek