Starity

Jamie Dornan felesége második gyermekükkel várandós

2015. november 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, ismét szülői örömök elé néz Jamie Dornan és Amelia Warner! A színésznő már nem tudja titkolni napról napra gömbölyödő pocakját.

hirdetés

A napokban kapták kéz a kézben sétálgatni London utcáin Jamie Dornant és feleségét, Amelia Warnert, a képek tanúbizonysága szerint már nem csak pletyka tárgya a színésznő terhessége, ugyanis láthatóan szépen gömbölyödik a pocakja. Egyelőre sem ők, sem sajtószóvivőik nem erősítették meg a babavárást, ám tagadhatatlan, hogy szülői örömök elé néz a sztárpár.

Amelia hosszú ideje nem forgat, a családi életükben bekövetkezett változásról való hallgatás pedig már megszokott lehet a rajongók számára, hiszen a szerelmesek első gyermekük, Dulcie érkezéséről is mélyen hallgattak, és csak hetekkel a születése után tudósították a sajtót arról, hogy a világra jött.

Jamie és Amelia egyébként hosszú évek óta boldog párkapcsolatban élnek, esküvőjükre 2013 áprilisában került sor. Lányuk az év novemberében jött világra, érkezéséről pedig decemberben számoltak be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek