Starity

Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?

2015. november 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jelena-rajongók fellélegezhetnek végre, ugyanis minden jel arra utal, hogy Selena és Justin ismét összemelegedett egymással.

hirdetés

Ugyan már közel egy év telt el Selena Gomez és Justin Bieber szakítása óta, ám nyilvánvaló, hogy az egykori szerelmesek nem tették túl magukat az elváláson, ugyanis rendre úgy nyilatkoztak egymásról a nyár folyamán, hogy nagyra tartják a másikat, és a folytatás lehetőségét sem zárták ki véglegesen.

Rajongóik legnagyobb meglepetésére a napokban egy Beverly Hills-i hotel bárjában kapták őket lencsevégre, ahol egy kettesben elköltött vacsorát követően Justin a My Girl című romantikus balladát adta elő gyerekkori szerelmének, majd a szerenádot követően átölelte és megpuszilta Selenát. Később összesimulva táncoltak a parketten, majd együtt hagyták el a bárt, és láthatóan teljesen felszabadultan viselkedtek egymás társaságában.

A közösségi oldalakat természetesen rögtön elárasztották a Jelena-rajongók jókívánságai, akik többek között azért is drukkolnak a párnak, mert Justin sokkal visszafogottabban viselkedik, ha Selena mellette van, a szerelem pedig mindkettejük előadóművészetére jó hatást gyakorol. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek