Starity

Adele csúnyán megtréfálta rajongóit

2015. november 23. 20:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 20-án került képernyőkre a BBC csatornán Adele külön estje Graham Norton műsorvezetésével. Az egy órás műsor egyik legviccesebb pontja kétség kívül az volt, amikor Adele beöltözött saját magának.

hirdetés
Adele csúnyán megtréfálta rajongóit
Fotó: BBC

Az Adele at the BBC című műsor a múlt héten volt látható az Egyesült Királyságban, melynek főszereplője az új albumával taroló, Adele volt. Graham Norton műsorvezető rávette az énekesnőt, hogy a műsor keretein belül vegyen részt egy Adele-hasonmásversenyen és az eredmény fenomenális lett. A britek legfényesebb csillagára maszk került: új orrot és állat kapott, valamint nevet is változtatott; Jennyként nevezett be.

A hasonmásverseny résztvevői egyesével léptek színpadra, hogy kedvenc énekesnőjük egyik dalát elénekeljék. A többiek addig a színfalak mögött várakoztak, természetesen köztük Jenny is. Adele remekül játszotta a halálra rémült versenyzőt, ha belülről nem is így érzett valójában; minden bizonnyal inkább nevetett volna azon, ahogy versenyzőtársai eszmét cserélnek egymással. A kis félős Jenny olyannyira izgult, hogy még le is kellett ültetni egy székre.

Végül aztán kilencedikként, vagyis utolsóként lépett színpadra Adele és egy újabb megjátszott hiba után énekelni kezdett. Ebben a pillanatban minden kiderült, a többi versenyző azonnal felismerte az énekesnő hangját. Érdemes megtekinteni a videóban, hogy milyen képet vágtak az utánzók:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek