Starity

Párjával indul turnézni Rihanna

2015. november 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a közösségi oldalain jelentette be, hogy nyolcadik stúdióalbumát népszerűsítő világturnéja februárban veszi kezdetét.

hirdetés

Rihanna rajongói már tűkön ülve várják, mikor jelenti be az énekesnő legújabb, immár nyolcadik stúdióalbumának, az Antinak a megjelenési dátumát, ám hiába. Rihanna csupán azt árulta el, hogy a korongot népszerűsítő turné februárban indul hódító útjára, melyen párja, Travis Scott is elkíséri majd, és Taylor Swift példájából tanulva, ő is világsztárokkal színesíti majd produkcióit.

Fotó: Facebook / Rihanna

Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy mikor jelenik meg az Anti, ám abban szinte biztosak lehetünk, hogy még idén az üzletek polcaira kerül, és tartalmazza majd a korábban megismert Bitch Better Have My Money-t, és a Kanye Westtel és Paul McCartney-val közösen jegyzett FourFiveSecondsot. Az is biztos továbbá, hogy a lemez tartalmaz egy Florence + The Machine feldolgozást is.

Érdekesség, hogy a barbadosi szépség már közzé is tette a Facebookon, hogy mely városokban teszi tiszteletét jövőre, így megtudhattuk, hogy májusig az Egyesült Államokban koncertezik majd, és vélhetően csak utána jön Európára. Arról nincs információ, hogy ezúttal hazánkban is fellép-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek