Starity

Angelina Jolie: „Nem szeretnék újra fiatal lenni”

2015. november 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elárulta: egyáltalán nem bánja, hogy öregszik, ahogyan az sem zavarja, hogy már elkezdődött nála a menopauza.

hirdetés
Angelina Jolie: „Nem szeretnék újra fiatal lenni”

Hollywoodi sorstársaitól eltérően Angelina Jolie nem esett kétségbe az idő múlása miatt, ahogyan nem is rohant a plasztikai sebészéhez az első ráncok megjelenésével. Saját bevallása szerint megbékélt a korával, és semmi esetre sem lenne újra fiatal – ha tehetné sem.

Boldog vagyok, hogy felnőttem, nem szeretnék újra fiatal lenni

– vallotta a 40 éves barna hajú szépség legutóbbi interjújában, és arról is őszintén mesélt, milyen érzés számára az, hogy rákmegelőző lépései miatt korábban indult be nála a menopauza.

Igazából élvezem, hogy elkezdődött. Nem borultam ki miatta, sokkal inkább szerencsésnek érzem magam. Úgy gondolom, idősebb lettem általa, de már megbékéltem azzal, hogy én sem leszek fiatalabb.

A színésznő 2013-ban döntött mellei eltávolítása mellett, később a petefészkeit is kiműttette annak érdekében, hogy csökkentse a rák kialakulásának kockázatát. Erre azért volt szüksége, mert családjában többen is megküzdöttek a gyilkos kórral – sikertelenül. Sajnos Angelina testében is megtalálható az a BRCA1 gén, mely a mell- és petefészekrák kialakulásáért felelős, neki pedig az volt a legfontosabb, hogy ameddig csak lehet gyeremekei és férje, Brad Pitt oldalán maradhasson, így nem bánta meg döntését annak ellenére sem, hogy teljesen felborult a hormonháztartása azóta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek