Starity

A Kardashian-testvérek miatt volt mosolyszünet Kylie Jenner és Tyga között

2015. november 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie és Tyga csupán néhány napot töltött külön, ebben pedig a Kardashian-nővéreknek is szerepe volt.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy nem sokkal Tyga huszonhatodik születésnapja előtt döntött úgy Kylie Jenner, hogy időre van szüksége, és saját magára szeretne fókuszálni, így kiadta a rapper útját. Tygát teljesen letaglózta 18 éves kedvese döntése, és elhatározta, hogy mindent megtesz a lány visszaszerzéséért.

Kylie valójában soha nem akart szakítani Tygával, de az idősebb és bölcsebb nővérei ellátták tanácsokkal. Kim és Khloe azt mondták neki, hogy el kell érnie, hogy Tyga tisztelje őt, és mindig a barátja legyen szerelmesebb, mint ő

– nyilatkozta a valóságshow-sztár barátja az E! Newsnak.

Természetesen Tyga nem hagyta annyiban a dolgot, ugyanis saját elmondása szerint Kylie álmai nője, és igyekezett minden követ megmozgatni azért, hogy a lány adjon neki még egy esélyt.

Tyga virágokat küldött Kylie-nak, és biztosította őt arról, hogy a mindenséget jelenti számára, nemleges választ pedig nem fogad el az újrakezdéssel kapcsolatban. Alaposan megvitattak mindent, most pedig ismét együtt vannak. Együtt töltik majd a Hálaadást, és egy néhány hetes kiruccanást is terveznek. Tyga nagyon extravagáns, így szeretné egy különleges helyre elvinni Kylie-t

– nyilatkozta egy másik barát megerősítve azt, amit már sejteni lehetett: a sztárpár ismét visszatalált egymáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek