Starity

Nyerj bérletet Budapest legújabb edzőtermébe!

2015. november 25. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy rövid idő alatt, nem túl megterhelő, ugyanakkor élvezhető edzésformával látványosan átalakulhatsz? Jól hangzik? Akkor tarts velünk, és nyerd meg a három fitneszbérlet egyikét!

hirdetés
Nyerj bérletet Budapest legújabb edzőtermébe!

Nemrégiben nyitotta meg kapuit a SmartFit Gym Budapest szívében, a Király utca 8-10. szám alatt, és máris hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is csoda annak fényében, hogy a jó hangulatú edzőteremben a közvetlen, segítőkész és mindig vidám edzők mellett a német csúcstechnika egyik legkiválóbb márkájának, a Milonnak a gépeivel találkozhatnak a sportolni vágyók. Azt kérdezed, hogy miben elöljárók ezek a gépek, és miért érdemes kipróbálnod? Mutatjuk!

Amennyiben bérletet szeretnél váltani az ország egyik legjobb edzőtermébe, egy előzetes elbeszélgetésre és fittségi felmérésre kerül sor a leendő személyi edződdel, aki ezt követően javaslatot tesz, hogy a céljaid elérése érdekében milyen izomcsoportot és hogyan, mivel érdemes megmozgatnod ahhoz, hogy edzésed meghozza a várt eredményt. Természetesen ehhez nélkülözhetetlen a táplálkozási tanácsadás is, amit bizonyára te is tudsz, hiszen a hosszútávú fittség a helyes táplálkozással kezdődik.

A SmartFit Gym célja, hogy különleges gépei segítségével, a személyre szabott edzésprogramok nyomán nyáron már ne csak áhítozz a lapos has, csinos lábak és vékony karok után, hanem te legyél a legszexibb a strandon. Az sem probléma, ha nincs egy-két szabad órád naponta, ugyanis 36 perces edzésprogram is választható, intenzitásának köszönhetően pedig már ennyi idő is elég ahhoz, hogy látványos eredményt érj el. 

A terem további különlegessége, hogy az itt edzők bérletkártyával rendelkeznek, mely nemcsak a terembe, hanem az öltözőhöz is bejárást biztosít, valamint az edzésanalitikáid is szerepelnek rajta, így amikor a kiválasztott géphez kerülsz, nem kell semmit állítgatnod, ugyanis a kártya segítségével már tudni fogja a gép, milyen tematikájú és intenzitású edzésterv való neked. Izmaid megdolgoztatása után pedig ha kedved tartja, akár egy kis szaunázással is levezetheted a stresszt, és már ellazult, relaxált hangulatban térhetsz haza egy eredményes nap után.

A játék menete

Ha szeretnél egy hónapig a SmartFit Gymben dolgozni az izmaidon, hogy formába kerülj, nincs más dolgod, mint helyesen megválaszolni az alábbi kérdéseket. Válaszaidat a smartfitjatek@starity.hu e-mail címre várjuk.

1. Milyen gyártmányúak a csúcstechnológiás Milon gépek?

A) olasz

B) amerikai

C) német

2. Hány perces egy SmartFit Milon edzés?

A) 6

B) 36

C) 56

3. Hol található a SmartFit Gym?

A) Király utca

B) Ötvös utca

C) Aradi utca

4. Miben hatékony a Milon edzés?

A) erő-állóképesség, alakformálás, rehabilitáció

B) gerinctréning, meditáció

C) gyorsaság fejlesztés

5. Mitől egyedi a Milon technológia?

A) perc alatt teljes fittségi edzés, pontos analízissel

B) az izmokat excentrikus fázisban is terheli, így 30 %-al hatékonyabb

C) mindkettő

Szükséged van egy kis segítségre a kérdések megválaszolásához? Keresd fel a SmartFit Gym weboldalát ide kattintva!

A játék időtartama: 2015. november 25. - 2015. december 3. 

Sorsolás: 2015. december 4.

A nyertesek listája:

Kassai Alexandra
Major Emese
Kovács Enikő
Katona Krisztina
Sofi Parades
Kocsis Krisztina
Kasza-Tóth Krisztina
Maklári Nikoletta
Szmandra Krisztián
Molnár Krisztina
Shan He Jia Rita
Cebula Ágnes
Deákné Marcsi
Csada Nikolett
Kenéz Kinga
Takács Andrea

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, gratulálunk a nyerteseknek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek