Starity

Lady Gaga újságírónak áll

2015. november 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga előtt az utóbbi egy évben még jobban kinyílt a világ. Végre színésznőként is bizonyíthatott, ezúttal pedig az újságírást is kipróbálhatja.

hirdetés

Lady Gaga igazán nem panaszkodhat, hiszen szakmájában és magánéletében is sikeres. Az idei év mindenképpen az övé volt, hiszen Tony Bennett-tel közös turnéja után az Amerikai Horror Story legújabb évadában is feltűnt, legutóbb pedig a V magazintól kapott esélyt arra, hogy írói képességeit is megcsillogtassa.

A fent említett lap főszerkesztője, Stephen Gan ugyanis bejelentette, hogy az Anyaszörny nem csupán a magazin januárban megjelenő különszáma címlaplánya lesz, hanem vendégszerkesztőként írása is megjelenik a lapban.

Lady Gaga részben zenész, részben divatdiktátor, és egy erős akaratú, öntudatos szerkesztő. Az elmúlt hat évben, amióta ismerem őt, gyakran volt szó köztünk arról, hogy el kellene szegődnie a V-hez, végtére is már négyszer a címlapunkra tettük őt

– nyilatkozta a főszerkesztő, akinek végül sikerült rábeszélnie az énekesnőt arra, hogy megmutassa: nemcsak énekelni és színészkedni, hanem írni is jól tud. 

Fotó: V Magazine (Inez & Vinoodh)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek