Starity

Nagy Katalin a Csillagvirág klinika új rezidense

2015. november 25. 15:03   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, ki alakítja a Jóban Rosszban legújabb karakterét: Nagy Katalinnak régi álma teljesült azzal, hogy őt választották az új rezidens szerepére.

hirdetés

Fotó: TV2

Most már csak napok kérdése, hogy a nézők is láthassák azt a csinos rezidenst, aki hamarosan felforgatja a Csillagvirág klinika életét. Dr. Kincses Patrícia céltudatos fiatal lány, aki tisztában van a képességeivel és nem jön zavarba. A kórház újoncaként sem kell majd félteni, magabiztosan hajt rá az őt érdeklő feladatokra és az is biztos, hogy a férfiak sincsenek biztonságban. A szerepet alakító Nagy Katalinnak nagyon szimpatikus Patrícia karaktere.

Patrícia nem egy intrikus lány, hanem sokkal inkább okos, vagány rezidens, aki persze megtesz mindent azért, hogy érvényesüljön. Régi vágyam volt, hogy televíziós sorozatban szerepelhessek, a mentorom, Bánfalvy Ágnes bíztatására jelentkeztem a castingra. Nagyon boldog vagyok, hogy végül a sorozat producerei engem választottak.

– mesélte a színésznő, aki bevallása szerint egy hétig izgatottan várt arra a bizonyos telefonhívásra. 

A fiatal színésznő színházakban is szerepel: jelenleg a Bolond vasárnap premierjére készül, de játszik a Tükörkép Társulatban is, Az ibolya című darabban, emellett a Szentendrei Színház Kék madár című előadásában láthatja a közönség. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek