Starity

Elhunyt édesapját gyászolja VV Aurelio

2015. november 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ nyertese teljesen összetört a gyász súlya alatt, hiszen azt az embert veszítette el, akit a legjobban szeretett.

hirdetés
Elhunyt édesapját gyászolja VV Aurelio
Fotó: RTL Klub

Aurelio élete egyik legnehezebb időszakát éli jelenleg, hiszen a napokban egy közúti ellenőrzés során ismeretlen eredetű fehér port és növényi származékot találtak nála, ami miatt jelenleg is folyik a nyomozás, és ha beigazolódik a rend őreinek gyanúja, akkor aká rács mögé is kerülhet. Ha ez nem lenne elég, a Bors megtudta: szeretett édesapját is elveszítette kedd este.

A fent említett lap a drogügyben folytatott eljárás miatt kereste fel a valóságshow-sztárt, aki akkor árulta el, hogy mi történt édesapjával, akit a világon a legjobban szeretett. A férfi 76 éves volt, Aurelio nem árulta el, mi áll a halála hátterében.

Nem csoda, hogy ennyire megviselte a veszteség a 24 éves fiatalembert, hiszen saját elmondása szerint hétéves kora óta az apjával él, és mindig ő volt a támasza, aki akkor is kiállt mellette, amikor édesanyja 16 éves korában úgy döntött: elhagyja őket.

Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő

– nyilatkozta egy korábbi interjújában Aurelio.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek