Starity

Politikai ambíciókat dédelget Will Smith

2015. november 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Abba már belenyugodtunk, hogy Kanye West jelentkezni szeretne a 2020-as elnökválasztáson, ezúttal azonban Will Smith lepte meg a rajongóit.

hirdetés
Politikai ambíciókat dédelget Will Smith

Ha a politikai térképre tekintek, elfog az érzés, hogy nekem is lehetne ott jövőm. Szükség lehet rám a politikában. Ez az első olyan év, amikor olyannyira fel vagyok háborodva a politika miatt, hogy aludni is képtelen vagyok. Eljutottam arra a pontra, ahol úgy érzem, ideje, hogy én is hallassam a hangom

– nyilatkozta a 47 éves Oscar-díjra jelölt színész, aki korábban lelkes támogatója volt a jelenllegi amerikai elnök, Barack Obama kampányának. Azt nem fejtette ki, hogy pontosan milyen intézkedéssel elégedetlen, ám szavaiból ítélve nagyon komolyan fontolja, hogy politikai karrierbe kezd.

Olyan vagyok, mint egy hegymászó: ha látok magam előtt egy hegyet, meg kell másznom. Szó sem lehet kempingezésről, mert nem szeretek sokáig időzni ugyanazon a helyen. Ezen a ponton eljött az idő, hogy hasznosítsam a képességeimet a világ érdekében. Úgy hiszem, ez az, amit a nagymamám mindig is remélt, hogy egyszer az emberek hasznára válok

– magyarázta egy hasonlattal élve Will Smith.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek