Starity

Daganatot találtak Kulcsár Edinánál

2015. november 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakítását követően újabb fordulópont jött el hazánk egyik legszebb lánya életében.

hirdetés
Daganatot találtak Kulcsár Edinánál
Fotó: Facebook / Kulcsár Edina

Alig egy hete számoltunk be arról, hogy hat év után szakított vőlegényével Kulcsár Edina. Ám ezt követően sincs ideje megpihenni és lazítani kicsit, ugyanis újabb csapást mért rá a sors: egy fotózás során öltözködés közben kitapintott egy csomót a mellében. Egyelőre nem lehet tudni, hogy jó- vagy rosszindulatú-e a daganat, jelenleg is folyik a kivizsgálás.

Épp a ruhakollekciómat fényképeztük Velencében, amikor egy oda nem illő csomót tapintottam ki véletlenül a mellemben. Életemben nem ijedtem meg annyira, mint akkor

– nyilatkozta a barna hajú szépség a Storynak, és azt is elárulta, hogy bár maga miatt is fél, de nagyon aggódik, mi lenne a családjával nélküle. Mivel a modell mellében három csomót találtak az orvosok, nem csoda, hogy aggódik, saját bevallása szerint pedig meglehet, hogy a sok stressz idézte elő a kialakulásukat.

Bárcsak túl lennék már az egészen. Biopsziára kell mennem, a szövettan majd kideríti. A bizonytalanság napjai most a legrosszabbak. Most ezeket élem. Próbálok a munkába menekülni, addig sem ezen gondolkodom

– idézi Edina szavait a Bors.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek