Starity

Jövő nyáron visszatérnek a Szemfényvesztők – előzetes

2015. november 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felejthetetlen trükkök, pattanásig feszült izgalom és mágia – ilyen volt a Szemfényvesztők első része. És hogy mi vár ránk a folytatásban? Mutatjuk!

hirdetés
Jövő nyáron visszatérnek a Szemfényvesztők – előzetes
Fotó: Summit Entertainment

Régóta várjuk, hogy kedvenc illúzionistáink visszatérjenek a filmvászonra, és szerencsére már nincs olyan messze a várva várt nap, ugyanis a napokban kiderült: jövő nyáron ismét felejthetetlen trükkjeikkel varázsolnak minket a mozikba.

A napokban került bemutatásra a nagy sikernek örvendő akciófilm második részének előzetese, és nem túlzunk, ha azt állítjuk, ezúttal is hatalmasat alkottak a készítők. Már az egyperces betekintőt is izgalommal vegyes kíváncsisággal néztük végig, melyből kiderült, hogy a kedvenc varázslónkat, Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe is feltűnik majd a szemfényvesztők mellett.

A 115 perces alkotást Jon M. Chu rendezte Pete Chiarelli és az első részt is jegyző Ed Solomon forgatókönyve nyomán, a főbb szerepekben pedig ismét Mark RuffaloJesse Eisenberg, Woody Harrelson és Morgan Freeman brillírozik. Sajnos Isla Fisher karakterétől el kellett búcsúznunk, mivel a színésznő jelenleg szülési szabadságon van, de a nézők ezúttal sem maradnak bombanő nélkül, ugyanis Lizzy Caplan ugrik be Isla helyett.

A film 2016. június 10-én kerül az amerikai mozikba, a hazai megjelenésről azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek