Starity

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai Star Wars szereplőknek öltöztek – fotók

2015. november 26. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban az Irigy Hónaljmirigy tagjai hatalmas Csillagok Háborúja rajongókká váltak. Papp Feri, a zenekar gitárosa gyermekkora óta odavan az űreposzért, szenvedélyével a többieket is megfertőzte: nemrég egy különleges délutánt is eltöltöttek együtt, a Star Wars bűvöletében.

hirdetés

Papp Feri kisgyermekkora óta rajong a Star Wars filmekért. A zenész az Irigy Hónaljmirigy többi tagját is rábeszélte, találkozzanak a Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongó Klub tagjaival, és próbálják ki, milyen lehet a kultikus filmek szereplőinek bőrébe bújni. 

Mindig is Darth Vader volt a kedvencem a filmek szereplői közül: nagyon gonosz és rendkívül jól vezet

– kezdte nevetve Papp Feri, aki gyerekkorában rohamosztagos szeretett volna lenni, most azonban az ifjú Skywalker pilótaruháját öltötte magára. 

Annyira vártam kiskoromban az első részt, hogy egy barátommal a premier reggelén elmentünk a Dózsa mozihoz, és egész nap ott ácsorogtunk a sorban, mivel akkoriban a jegyek nem helyre szóltak, hanem érkezési sorrendben kellett elfoglalni az üléseket. Körülbelül a tizedik lehettem a sorban, de amint kinyitották a kapukat, elejtettem a jegyem, lehajoltam érte, és azzal a lendülettel el is sodort a tömeg. Nagyjából utoljára foglaltam el a helyem, de így is nagyon élveztük a filmet

– emlékezett vissza Feri, aki az egész zenekarral együtt a Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongó Klub tiszteletbeli tagja lett. Így történhetett, hogy egy vidám délutánra Csarnoki Anti Yoda, Sipos Tomi Han Solo, Uszkó Laci pedig Obi-Wan Kenobi bőrébe bújt, és megküzdött Darth Vaderrel is. 

Papp Feri a rajongás ellenére a Csillagok Háborúja legújabb részének premierjén mégsem lesz ott, hiszen aznap, december 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lesz jelenése, a mirigy 25 éves szuperkoncertjén. Ki tudja, talán néhány rohamosztagos itt is megjelenik majd…

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek