Starity

10 dolog, amit soha ne mondj egy piercingesnek

2015. november 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatalkori lázadás, kapuzárási pánik, divat – annyi oka lehet annak, hogy valaki úgy dönt, egy csinos kis ékszerrel lepi meg magát, ám természetesen mindig vannak olyanok, akik nem nézik jó szemmel az ilyen kilengést.

hirdetés

Cikkünkben ezúttal 10 olyan mondatot gyűjtöttünk össze, amivel a piercingeseknek nap mint nap szembe kell nézniük, és eljátszottunk azzal a gondolattal is, mit gondolhatnak/mondhatnak ők akkor, amikor beléjük akarnak kötni mások.

1. Sosem randiznék olyan fiúval/lánnyal, akinek piercingje van. Oké, nem tudod miről maradsz le. És különben is, senki nem lesz rosszabb vagy jobb ember egy ékszertől. A te szegénységi bizonyítványod, ha így vélekedsz, hiszen ki tudja, talán egy életre szóló barátságról vagy szerelemről mondasz le a kijelentésed által.

2. Nagyon fájt? Igen, fájt, de amint látod, túléltem.

3. Hogy tudsz enni azzal az izével a nyelvedben/szádban? Könnyen! Nézd csak!

4. Miért csináltad ezt magaddal? Pontosan ugyanazon okból, amiért időnként levágatom a hajam vagy amiért új ruhákat veszek magamnak.

5. Sokkal szebb lennél anélkül a fém nélkül. Lehet, de én így érzem jól magam, és végtére is, nekem kell ezzel együtt élnem, nem neked.

6. Sosem lesz így munkád. Egy ékszer mennyiben befolyásolja a munkavállalói képességeimet? Te sem felejted el az ABC-t vagy a szorzótáblát csak mert gyűrűt hordasz az orrodon és fülbevalót a füledben.

7. Évekkel később nem fogod megbánni? Nem, hiszen amikor megcsináltattam, alaposan átgondoltam, és tudtam, hogy mit vállalok és mennyi időre.

8. És mi van, ha elfertőződik? Ha helyesen kezeli és tisztán tartja az ember, akkor erre valószínűtlen, hogy sor kerül.

9. Piercinget nem csak a rockerek hordanak? Ugye, csak viccelsz? Ez nem korhoz vagy zenei stílushoz kötött. Rockzenét sem csak a rockerek hallgatnak, nem igaz?

10. Van máshol is piercinged? Talán igen, talán nem. Ez legyen az én titkom. *kacsint*

A teljesség igénye nélkül íme néhány híresség, akiknek vannak piercingejeik: Andy Biersack (orr, ajak), Drew Barrymore (nyelv), Austin Mahone (orr), Luke Hemmings (ajak), Michael Clifford (szemöldök), Miley Cyrus (orr, fül), Rihanna (mellbimbó), Kesha (orr), FKA Twigs (orr, fül), Kendall és Kylie Jenner (mellbimbó), Lenny Kravitz (orr), Britney Spears (köldök), Pink (orr)

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek